اخبار علمی ,خبرهای علمی,زبان الکترونیکی
محققان به تازگی موفق به ساخت زبان الکترونیکی شدند که می تواند میزان ادویه‌های غذا را تشخیص دهد. 

 اگر شما به عنوان یک تستر طعم ادویه‌های غذاها استخدام شوید، تنها قادر به آزمایش تعداد کمی از نمونه‌های غذایی در یک زمان مشخص هستید زیرا حساسیت جوانه‌های چشایی شما پس از چشیدن طعم‌های مختلف از بین می‌رود و جوانه‌ها نیاز به استراحت دارند.

براساس گزارش «نیواطلس»، محققان دانشگاه واشنگتن به تازگی یک زبان الکترونیکی را ساختند که قادر است ساعت‌ها نمونه‌های غذایی را آزمایش کند.


 اخبار علمی ,خبرهای علمی,زبان الکترونیکی

محققان اخیرا این دستگاه را با نمونه‌هایی از پنیر که حاوی سطوح مختلفی از کپسایسین (عامل اصلی تندی فلفل) بود مورد آزمایش قرار دادند و دریافتند که این دستگاه می‌تواند به طور دقیق سطوح کپساسین را تشخیص دهد.

علاوه بر این سازندگان زبان الکترونیکی مدعی شدند که این دستگاه نه تنها می‌تواند نمونه‌های غذایی بیشتری را نسبت به انسان‌ها اندازه‌گیری کند بلکه قادر است تا میزان کم یا زیاد بودن ادویه غذاها را نیز تشخیص دهد.

برای آگاهی از جدید ترین اخبار و دانستنی ها به سابت factplus.ir مراجعه فرمایید.

برای آگاهی از جدید ترین اخبار تکنولوژی  به وبلاک newstec.blogfa.com مراجعه کنید


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : تشخیص ,الکترونیکی ,زبان ,غذایی ,دستگاه ,نمونه‌های ,زبان الکترونیکی ,نمونه‌های غذایی ,ترین اخبار ,جدید ترین ,برای آگاهی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شرکت نماشویی کاسپین Jon آيينه بندان شهر عشق و تنهايي متیس آکادمی صنایع چرم سی سی جریان گروه صنعتی اتاق سازی امیر جعفری دانلود آهنگ جدید | دانلود آهنگ فارسی | دانلود آهنگ ترکی سوالات استخدامی تامین اجتماعی ا کارشناس پرستاری ا بهیار ا بهدار ساخت استند | تبلیغاتی ، نمایشگاهی ، فروشگاهی ، آرایشی